13-06-11

Als je wereld plots op zijn kop wordt gezet.

Hoe lang is het geleden dat ik nog iets postte? Twee maanden. Exact twee maanden. Te lang. Maar wat wil je? Ik ben van mijn kwaal verlost. Vanmorgen nog zat ik wel plots met dat idee dat het stilaan tijd werd om nog eens een update te posten. Maar bon, geen tijd. Het hele weekend was het vliegen van het ene evenement naar het andere. Ik ben nu goedzak geworden voor andere idealen, en heb mijn werkterrein verlegd van dizzyness naar ecogedoe: de idealen van vzwDORP. En de maanden vliegen voorbij; in oktober ben ik al 3 jaar dizzyvrij (zoek op deze blog op de tags 'canal plugging' om te weten hoe ik genezen werd)!!!! Dus voor mij wordt 'praten over dizzy zijn' stilaan vijgen na pasen. Vroeger was 'het' ongewild een stuk van mijn persoonlijkheid. Maar nu ... nee, vergeten doe je zoiets niet, 15 jaar van je leven. Maar ik heb vandaag wel wat anders te doen, zoals mijn schade inhalen en 200% leven ... tot je zo'n berichtje als hieronder (sorry, blijft anoniem!) in je mailbox krijgt en op feedjit merkt dat dagelijks nog zo'n 100 man het internet afschuimt op zoek naar info omtrent evenwichtsstoornissen ... ZUCHT. Is er eigenlijk al iets veranderd???? Ergens blijft het me toch achtervolgen en af en toe besef ik met schaamrood op de wangen dat ik deze blog op zijn minst wat levend moet houden, al heb ikzelf niks, maar dan ook niks meer te vertellen. Alleen dat ik ervan af ben, en dat ook jullie de moed niet mogen opgeven. Blijf zoeken tot de juiste dokter je kan helpen!

De anonieme getuigenis:

"9 maanden geleden begon duizeligheid op vakantie in Zwitserland. Kan niet met kinderen leuke afspraken maken, want ik weet niet wat de dag brengt. Kan niet langer dan 10 minuten lopen, heel onzeker op benen heel duizelig. Kan niet fietsen, kan niet autorijden, afspraken met mensen maken kan niet want moet telkens de afspraak afbellen. Naar verjaardagen gaan lukt 9 van de 10 keer niet. Op vakantie gaan durf ik niet bang om daar me daar zo slecht te voelen. Het veranderen van positie wekt duizeligheid op. Opstaan, hoofd draaien, iets pakken etc. wekt duizeligheid op. Totaal geen energie meer en lig al om 9uur in bed. Compleet op!! Klachten houden nu al 9 maanden aan , geen verschil in duizeligheid nog steeds even heftig Duizeligheid is hele dag door Heftige duizeligheid met gevolg pijn in oogkas. Heftige druk op hoofd het gevoel dat je hoofd ontploft (zijn afgenomen na gebruik van flunarizine) Oorsuizingen (zijn afgenomen na gebruik van flunarizine) Verkrampte kaak Alle pijn zit rechts Zenuwpijn Acties ondernomen Bezoek aan huisarts, advies ga op bed liggen, daarna alsnog naar ziekenhuis diaconesse gestuurt in leiden, wachttijd was 6 weken dus zelf actie ondernomen door naar prescan Duitsland te gaan Bij oogarts geweest in Utrecht. De specialist kon niks vinden Naar chiropracter gegaan geen resultaat Atlas profylax gegaan geen resultaat Osteopaat gegaan geen resultaat Physiotherapeut gegaan geen resultaat Dr claes tests gedaan, evenwichtstest, mri scan, vloeistof in oor gespoten, geluidstest, zenuwtest, warm water koud water etc. Medicijnen gehad Cinizarinne geen resultaat Bethahistine geen resultaat Verthigoheel geen resultaat Flunarizine helpt druk van hoofd afhalen en dempt oorsuizingen maar duizeligheid blijft Geen cafeïne geen alcohol meer voor 9 maanden Ben 30 jaar oud, en hoop niet dat dit de rest van mijn leven moet blijven. Is moeilijk uit te leggen aan vrienden. Aan de buitenkant zie ik er normaal uit maar van binnen ga ik kapot. Iedere dag is er een. Ben altijd blij als ik weer in mij bed kan liggen. 4 juli afspraak bij dr. Van der Heyning".

Een boterham hè. Zooo herkenbaar. En veel te jong.
Allemaal duimen dat ook deze persoon een antwoord vindt.

 

19:56 Gepost door dizzyme in gezondheid | Permalink | Commentaren (0) | Tags: getuigenis | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print

De commentaren zijn gesloten.