05-02-10

DAT ER EEN GEURTJE AAN ZAT... DAT ZEI IK TOCH?

Ik heb het altijd gezegd. Er zit een geurtje aan. Wel, dat het een stinkend staartje heeft gekregen, dat mag ik nu wel zeggen.

Ik heb het op de mycoplasma pneumoniae. Die had mij te pakken nauwelijks een paar maand na de operatie. Is het omdat mijn computer te rap werd heropgestart? Misschien wat minder weerbaar na enkele porties antibiotica? Of gewoon omdat madam weer zonodig speciaal moet zijn?

Feit is: hij heeft me maandenlang tot gastvrouw verkozen. En ikke? Ik heb gestapeld. En nog wat gestapeld. Genegeerd. En nog wat gestapeld. En mijn kanonnen zijn blijven schieten. Tot de schildklier is ontspoord. Een beetje toch. 
Maar genoeg om te zeggen: nu is 't genoeg.

Eigenlijk is 't het moment voor een algemene shut down. Delete all. Een ferme virus clean. En dan pas weer de ON Knop proberen. Ik mankeer de energie, maar krijg mijn innerlijk vuur en de passie niet geblust. En vastbinden is nu toch ook geen optie he?

We zullen wel zien. Ik heb al andere watertjes doorzwommen. Dieper en stinkender dan dat. Misschien heb ik zelf wel schuld aan die mycoplasma. Ik moest maar niet zo lekker zijn.

Van lekker en van geurtjes gesproken... laat ons eens een ander onderwerp aansnijden.Hoe zit het bij jullie met de SEX? Niet dat ik de details hoef te weten. Laat maar uit. Maar gewoon: hoe fiksen jullie dat als jullie draaierig zijn? Kijken jullie weg naar jullie "goeie" kant als hij vanuit de andere hoek opereert? Hebben jullie aan te bevelen truucjes? Moeten jullie "opgeven" als het toeslaat,  in het heetst van de strijd? Of komt het er helemaal niet meer aan te pas... wordt er niet meer van de grond gegaan, omdat je "in lig" de grond van het plafond niet meer herkent? Ja, ook ik heb het meer dan eens uitgezweet in bed, maar hoe zit het bij jou: wat is de invloed van de kwaal op jouw bedgeheimen? 

PS mannen mogen ook iets zeggen

 

 

10:06 Gepost door dizzyme in gezondheid | Permalink | Commentaren (2) | Tags: sex, duizeligheid, bppv, meniere, evenwichtstoornis | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | |  Print

Commentaren

Even over de 'S' ;-) Voor mij "totally not done" als ik in de acute fase zit met misselijkheid en al de rest. Eens de acute fase voorbij nog altijd "not done" als ik er ook van wil genieten. Gezien het soms weken kan aanhouden (als ik het er niet uitkrijg met de Epley's en de Sémonts) laat ik mijn man wel soms genieten...if you know what I mean... Voor mij is dat een moment dat ik angstvallig geconcentreerd mijn hoofd muisstil moet houden. Dus kort gezegd: de boot afhouden zo lang ik kan en als het niet anders kan moet ik mijn hoofd erbij houden....en mijn maag leeg ;-)

Gepost door: V | 07-02-10

Alles voor de sex Wat de sex betreft…
Soms als het sluimerde en ik voelde dat ik het elk moment “ging krijgen” en soms wou ik dan toch per se “mijn beurt” (hmhm) niet missen.
Dan paste ik een truucje toe: mijn hoofd stijf naar links gedraaid houden en me “excuseren” dat ik hem ondertussen niet kon aankijken.
En om te draaien eerst op mijn buik, knieën optrekken, zo achteruit rechtkomen… en zeker niet rollend draaien, want dan was "de voorstelling" meteen voorbij...

Erg he… zo gebrand op “toch nog doen wat ge niet wilt opgeven” dat ge er alle truucjes voor over hebt…

Maar als ik echt aanvallen had, was het voor beiden tuurlijk een tijdje op de kin kloppen he.

Gepost door: de" bedprinses" | 07-02-10

De commentaren zijn gesloten.